torstai 26. lokakuuta 2017

Syksyistä

 Hei taas! Postauksen kuvat ovat viikon takaa, kun olin ystävälläni Hannalla yötä. Emme tehneet mitään erikoista mitä nyt kävimme nappaamassa nämä muutamat kuvat viereisen ladon luona. Muuten loppupäivä kuluikin meillä vain Netflixin seurassa. Ja Kolmen Kaverin!hähää 


Mitään hirmuerikoista ei ole viime aikoina oikeastaan tapahtunut. Päivät ovat kuluneet pääasiassa koulussa hyppytunneilla ja kotonakin on tullut vietettyä aivan liikaa aikaa Netflixin seurassa Jane The Virginia seuraten. Onneksi tasapainoa tähän tuo edes hieman salilla käyminen, jonne olenkin jaksanut raahautua, vaikka alussa pelkäsinkin toista. Ei miusta todellakaan mitään salikissaa saa tekemälläkään, mutta kyllä edes pienien tulosten näkeminen tuo motivaatiota.



Olen myös innoissani siitä, että olen vihdoinkin löytänyt itselleni työn koulun oheen! Pääsin työnvälitysfirman listoille, joten voin sovittaa työajat täysin kouluni ja menojeni mukaan ja tarvittaessa voin myös kieltäytyä tarjotuista vuoroista. En ole kerennyt tekemään vasta kuin kolme vuoroa, mutta voin sanoa työtä ainakin monipuoliseksi. Kaikki työpäivät vietin eri paikoissa vaihtelevissa hommissa. Ainoa miinuspuoli työssä on se, että tatuointikuume kasvaa entistä suuremmaksi palkkapäivän lähestyessä! Toivon mukaan seuraava kuva löytää tiensä iholleni jo ennen kevättä. 


Tulevien leimojen lisäksi odotan suuresti heinäkuun puoliväliä, sillä olemme v i h d o i n k i n päässeet poikaystäväni kanssa yhteisymmärrykseen siitä, mihin maahan haluamme suunnata ensimmäiselle yhteiselle ulkomaanseikkailullemme. Tosin valinnanvaikeuden takia kohde vaihtuikin kohteiksi, kun suuntaamme ensi kesänä  Krakovaan Puolaan sekä Tsekin Prahaan tulevan kolmannen vuosipäivämme kunniaksi. Kahtena edellisenä vuotena emme ole päässeet juhlistamaan vuosipäiviämme, joten suotakoon ensi vuodelle hitusen isompi panostus!                                                                         
   

Olen otsikoiden keksimisen lisäksi aivan surkea keksimään minkäänlaisia lopetuksia, joten lyhyesti ja ytimekkäästi: ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti