maanantai 5. joulukuuta 2016

Syitä hymyillä

Olen nyt muutaman kuukauden stressannut tulevia wanhoja, sillä nättiä, mutta sopivan hintaluokan mekkoa, joka kaikenlisäksi olisi oikeaa kokoa JA muualla kuin Lapissa taitaa olla yhtä kaukainen haave kuin lottovoitto tai tyytyväisyys omiin kulmiin... No mutta tänään löysinkin lähes täydellisen mekon, jonka olisin saanut haettua jo viikonloppuna ja myyjälle soittaessani sainkin kuulla, että mekko myytiinkin jo eilen. Loppuillan olenkin onnistunut vellomaan pettymyksessä ja suoraansanoen vitutuksessa kaikkea kohtaan. Tämä sitten inspiroi minua kirjoittamaan tämän postauksen, sillä jään liian helposti vellomaan negatiiviseen oloon ja ehkä kivojen juttujen muistelusta voisi olla hyötyä. Joten itse postauksen aiheeseen, tässä olisi syitä miksi miulla on syytä hymyyn.
 

- Kissanpennut! Kahden pienen vintiön kanssa ei vaan voi olla kauaa allapäin ja tällä hetkellä kuvan riiviö tuhisee vieressä koko illan riehuttuaan.

- Muutaman päivän päästä alkavat wanhojen tanssiharkat, joita odotan innolla vaikka puuttuva mekko aiheuttaakin stressiä ja hetkittäisiä kriisejä.

- Se fakta, että alle kahden kuukauden päästä täysi-ikäistyn, tuntuu niin hassulta kuinka pian se on. Tuntuu kuin olisi vasta ajatellut, että siihen on vielä neljä pitkää vuotta!



- Extemporena hankittu niskasiili, joka on lymyillyt niskassa jo kolmisen kuukautta. Niska kyllä alkaisi jo kaivata parturointia, viime kerrasta on vierähtänyt jo kaksi kuukautta...

- Kun torstaina ja perjantaina vapaatuntien ja peruttujen tuntien takia koulu alkoi vasta 12.45 ja perjantaina koulupäiväni oli hurjat yksi tunti, joka sekin oli itsenäisyyspäiväjuhlan seuraamista.

- Edelliseen myöhäisen koulun alkamisen vuoksi kerkesin kerrankin meikata kouluun muutakin kuin kiireessä kulmat. Rakastan päiviä, kun tietää näyttävänsä kerrankin hyvältä.

- Löysin vihdoinkin elämäni ensimmäisen nudepunan, sävy on ihana ja nautin siitä, ettei punaa tarvitse koko aika olla korjaamassa.




- Nämä asukuvat! Oli kivaa, kun kerrankin jaksoi ottaa ihan kameralla kuvia.

- Muutama viikko enää ja on loma!

- Netflix-sarjat ja se, että yksi parhaimmista kavereistani teki minulle oman käyttäjän netflixiinsä. Aino, oot lovee.

- Hyvin menneet kokeet koeviikolla, vaikka luettuja sivuja saattoikin olla nada


- Keväällä pääsen taas viimekesän työpaikalle kesätöihin, odotan innolla! Paikka on siis ehkä maailman sympaattisin kahvila ja työyhteisö on ihana ja tuli kesän aikana tärkeäksi.

- Poikaystävän kanssa autolla ajelu ja autossa laulelu hänen kanssaan.

- Päiväunet!

- Muutaman kuukauden päästä pääsen itsekin ratin taakse.



- Rakas.

- Muisteltiin yksi yö yhen miun parhaimman kaverin kanssa yläasteajoista. Saatiin myös selvitettyä vanhoja välirikkoon johtaneita asioita yms, Kyseinen ihminen on siis yläasteaikainen ihastukseni ja nykyään ihminen on miulle kuin veli. Jos satut lukemaan tätä niin oot tärkee miulle, vaikka tiiät sen kyllä itsekin.

- Vegaaniset vohvelit! Niitä on nyt tullut syötyä jo kolme kertaa parinviikon sisään, kun ne ovat niin vaivattomia valmistaa,


 - Se, että minulla on vielä yksi leiri isosena edessä. Olin eroamassa kirkosta, mutta lykkän sitä vielä talviloman jälkeen, jolloin viimeinen leirini isosena päättyy.

- Ensikesän suunnitelmat!

- Ichocin nugaavalkosuklaa. Niin hyvää, vaikka onkin kaikkea muuta kuin valkosuklaamaista.


-Nykyinen hiusväri on pysynyt pinkkinä, vaikken ole kahteen kuukauteen edes värjännyt näitä. Ihan hyvin suoraväriltä!

- Löydettiin Aleksin kanssa heiltä mummini entisen kodin kouluopetustaulu, jonka saamme kotiuttaa tulevaan kotiin. Muuttoonhan on vielä roimasti aikaa, mutta kiva suunnitella tulevaa kotia jo vähän etukäteen.

- Instagramin päivittäminen. Tykkään itse lisäillä usein kuvia ja jälkikäteen selailla niitä


- Sopivasti lomaksi napattu flunssa alkaa vihdoinkin hellittää.

- Hassua, että jo alle kahden kuukauden päästä nenääni koristaa septum, jota olen haikaillut jo muutamia vuosia.

- Se, että oikeasti nyt on parempi mieli ja että pääsen pikaisen poikaystävän kanssa puhelun jälkeen nukkumaan vihdoinkin.

Toivottavasti teillä oli kiva päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti